If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ще сменям маслото и се чудех дали Шел Хеликс 10 W 40 е добър избор. Въобще, какво масло ще препоръчате, освен Селения, за което ми е ясно, че е разработвано за Алфа
съжелявам че исползвам темата на колегато но и аз разполагам с една неотваряна туба Castrol GTX High Mileage 15w-40 та някакво компетентно мнение за това масло ? или да го оставям за баща ми все пак е 60 лв
Мерси за мненията колеги. Просто исках да посъбера малко повече инфо, защото откъм масла не съм много в час и бях сигурен, че ще ме опътите в правилната насока
съжелявам че исползвам темата на колегато но и аз разполагам с една неотваряна туба Castrol GTX High Mileage 15w-40 та някакво компетентно мнение за това масло ? или да го оставям за баща ми все пак е 60 лв
това 15-40 да не е минерално ? че не ми се отваря сега google да гледам
та според книжката, алфата се кара с полусинтетика 10w-40, като за по-горещ климат може и 10w-60 синтетика
такива масла са Селения 20к за Алфа ромео 10-40 и Селения Рейсинг 10-60 синтетика ... или алтернативите на AGIP.
аз съм карал и с двете, и с Мотул ... зависи как караш и колко пари ти се дават за масло
я спецовете да кажата... арал 10W40 бива ли го...
сега карам с такова набутал ли съм се или ... сега на следващата смяна да сипвам пак такова... че ми е без пари ...
от както съм го налял преди 7500 км не е пипнала много ... тоест не съм доливал още ...ма все пак кажете какво мислите
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment